Svenska English العربية

Stöd oss

Stöd oss!

Vill du som privatperson, företag, kommun eller annan organisation, samarbeta med Kompisbyrån? Idag har tusentals fikakompisar från 126 länder lärt känna varandra över en kompisfika. Många möten har lett till etablering på arbetsmarknaden. Andra till en egen bostad. Och framförallt, har det lett till vänskap som förenar olika länder, kultur, ålder, språk och erfarenheter.

Vi är helt finansierade genom samarbeten så det är genom dem som vi kan hjälpa alla tusentals människor som vill skapa ett socialt sammanhang i samhället. Följ med oss på vår resa till ett öppnare samhälle där alla kan känna sig delaktiga och välkomna.

Stötta Kompisbyrån – Swisha en Kompisfika

Vill du hjälpa oss att hjälpa fler kompisar att hitta varandra över en kaffe? Kul! Nu har vi nämligen fått Swish! Varenda krona vi får in går till att skapa fler möjligheter för nyanlända och etablerade svenskar att mötas. Swisha 300 kr till 1236 809 602 eller sätt in pengar på BG-konto 386-3982. Tack för ditt stöd!

Vi vill gärna ge dig ett personligt gåvobevis som tack - maila kontakt@kompisbyran.se så skickar vi över det!

Vi berättar mer än gärna om hur du kan stötta Kompisbyrån på olika vis - kontakta emma@kompisbyran.se eller kontakt@kompisbyran.se.

Stort tack för att du vill vara med och göra skillnad.

Tack till...

Delicato som är vår huvudsponsor till Fikakompis! Tillsammans vill vi verka för ökad integration i det svenska samhället genom att fika.

Svenska Postkodstiftelsen som stöttar Kompisbyrån. Tack vare detta bidrag har vi fått möjlighet att effektivisera vårt arbete genom att bl.a. utveckling av datasystem och hemsida.

Sigtunastiftelsen som belönat Kompisbyrån med Abrahams Barns pris, med motiveringen att Kompisbyrån skapar förutsättningar för mötesplatser i vardagen där ett kulturellt utbyte kan ske mellan personer som annars inte skulle ha träffats. “Vi vill därför uppmuntra initiativ som Kompisbyrån eftersom de, liksom Abrahams Barn, önskar delta i byggandet av ett inkluderande samhälle”, säger Elisabet Mattizon Armgard, programsekreterare för Abrahams Barn.

Lernia som stöttar Kompisbyråns arbete med att göra det enklare för människor med liknande intressen att mötas och träffa nya vänner i vardagen. I och med detta har vi möjlighet att nå ut till fler som vill träffa nya kompisar.

Ett särskilt tack till...

Alexandra Arvidson, Carl Lindström, Jessie Moberg, Johanna Nordin, Mikael Öhrén, Noa Bachner, Sameer Marmary, Sebastian Stenlund, Stella Hernström och Stina Wäppling