Svenska English العربية

Kompisbyrån Danderyd
- lär känna ditt Danderyd tillsammans med nya vänner

Nu har du som bor eller är verksam i Danderyd chansen att lära känna nya vänner i ditt närområde. Vi matchar ihop nya och etablerade svenskar för ett möte på cirka 1 timme där man t ex fikar eller går en promenad tillsammans. Du kan anmäla dig antingen som individ för att bli matchad med en ny kompis - eller som barnfamilj för att bli matchad med en annan barnfamilj.

Anmäl dig här

Är du ny i Danderyd eller känner du kommunen utan och innan? Vi matchar ihop nya och etablerade svenskar för ett roligt möte på ca 1 timme.

Såhär går det till:

 1. Anmälan
  Svara på några frågor om dig själv genom att fylla i ett enkelt formulär. Det är gratis att registrera sig. Du får ett bekräftelsemail när vi tagit emot din anmälan. Den som vill kan få hjälp att anmäla sig via Välkomstcentret för nyanlända i biblioteket i Mörby centrum (plan 5).
 2. Matchning
  Vi letar efter en person eller familj som passar din profil. När vi har hittat någon som passar skickar vi ett mail med kontaktuppgifter till din matchning.
 3. Första kontakten
  Du tar kontakt med din matchning inom 3 dagar och bekräftar datum, tid och plats för mötet.
 4. Mötet
  Ni träffas i ca 1 timme för att promenera, fika eller hitta på någon annan aktivitet i kommunen.
 5. Vad händer sen?
  Vi kontaktar er efteråt för att fråga hur ni haft det. Om ni tyckte att mötet var roligt får ni gärna fortsätta ses, det bestämmer ni tillsammans. Man kan också anmäla sig för att få en ny matchning från Kompisbyrån. Eller helt enkelt bara vara supernöjd över det möte man genomfört.

Kompisbyrån Danderyd drivs i samarbete med Danderyds kommun och den ideella organisationen "Alla Tillsammans i Danderyd".
Danderyd kommun Alla tillsammans i Danderyd