Svenska English العربية

Bli Startkompis

Nu har du chansen att lära känna en ny kompis över en promenad i ditt närområde. I vårt nya projekt Startkompis kan du som etablerad svensk erbjuda 1 timmes promenad med en nyanländ för att visa dina smultronställen i er kommun. Du måste bo i någon av dessa kommuner: Nacka, Solna eller Tyresö.

Så här blir du en Startkompis:

1. Svara på några frågor. Tryck på "Bli Startkompis"-knappen och fyll i formuläret. Det är gratis att registrera sig. Du får ett bekräftelsemail när vi har tagit emot ditt formulär. Du som är nyanländ kan också anmäla dig via din kommun.

2. Matchning. Vi skickar ett email med kontaktuppgifter till din startkompis eller ringer dig.

3. Första kontakten. Du tar kontakt med din startkompis inom 7 dagar och bekräftar datum, tid och plats för er promenad.

4. Promenaden. Ni träffas för att gå en promenad i cirka 1 timme i ert närområde. Skicka gärna ett foto från er promenad och berätta vad ni gjorde.

5. Vad händer sen? Vi kontaktar dig efter kompisfikan för att få veta hur du tyckte att det var. Om du tyckte att det var kul får ni gärna fortsätta ses. Du kan också logga in och göra en ny anmälan för att träffa en ny person eller helt enkelt vara supernöjd över att ha varit någons startkompis!

För att bli startkompis måste du bo i någon av dessa kommuner: Nacka, Solna eller Tyresö.

Lär känna eller visa närområdet
Startkompis

Är du ny i kommunen eller kan du kommunen utan och innan? Nyanlända och etablerade kommunbor lär känna närområdet över en promenad.

Start