Svenska English العربية

Stöd oss

Stöd oss!

Vill du som privatperson, företag, kommun eller annan organisation, samarbeta med Kompisbyrån? Idag har tusentals fikakompisar från 126 länder lärt känna varandra över en kompisfika. Många möten har lett till etablering på arbetsmarknaden. Andra till en egen bostad. Och framförallt, har det lett till vänskap som förenar olika länder, kultur, ålder, språk och erfarenheter.

Vi är helt finansierade genom samarbeten så det är genom dem som vi kan hjälpa alla tusentals människor som vill skapa ett socialt sammanhang i samhället. Följ med oss på vår resa till ett öppnare samhälle där alla kan känna sig delaktiga och välkomna.

Du kan bidra till ökad gemenskap - ge bort en kompisfika!

Att framgångsrikt öka gemenskapen mellan nya och etablerade svenskar är en av vår tids viktigaste utmaningar. Vill du se till att fler nya kompisar möts och finner varandra över en kaffe? Ge bort en kompisfika! Swisha 150 kr till 1236 809 602 eller sätt in pengar på BG-konto 386-3982. Tack för ditt bidrag!

Julkampanj

Vi vill gärna ge dig ett personligt gåvobevis som tack - maila kontakt@kompisbyran.se så skickar vi över det!

Vi berättar mer än gärna om hur du kan stötta Kompisbyrån på olika vis - kontakta emma@kompisbyran.se eller kontakt@kompisbyran.se.

Stort tack för att du vill vara med och göra skillnad.

Tack till...

Axfoundation som via initiativet ÖppnaDörren är vår huvudpartner. Syftet med samarbetet är att med gemensam kraft få ännu fler nya och etablerade svenskar att mötas under enkla, roliga och vardagliga möten. Kompisbyråns verksamhet går helt i linje med ÖppnaDörrens övriga initiativ (Invitationsdepartementet, Svenska med baby och Yrkesdörren), där alla arbetar med att länka samma nya och etablerade svenskar i ett möte på ungefär en timme. ÖppnaDörren medfinansieras av Europeiska socialfonden.

Våra samarbetskommuner Danderyd, Solna och Tyresö som har valt att arbeta tillsammans med oss för en ökad gemenskap.

Ett särskilt tack till...

Magnus Malmstedt som tagit fram Kompisbyråns fina orangea logga.

Comviq som stöttar Kompisbyråns kansli med mobiltelefoner 2018.

TSreklam som stått för Kompisbyråns collegetröjor och tygpåsar 2018.

Tshirt.se som stått för Kompisbyråns t-shirts 2019.

inUse som tagit fram en UX-analys av Kompisbyrån anmälningsformulär 2018.

Exit Games för att vi på kansliet fick besöka er 2018 - perfekt teambuilding-aktivitet.

och Alberto Nuñez Alexandra Arvidson, Carl Lindström, Erik Blandin, Gabriella Hernqvist, Hanna Magnusson, Hedda Grew, Jessie Moberg, Johanna Nordin, Jonas Ouadih, Mikael Öhrén, Noa Bachner, Sameer Marmary, Sebastian Stenlund, Stella Hernström och Stina Wäppling